Intuitiv Billedkunst

Din Indre Visdoms Mester

Kurset "Din Indre Visdoms Mester"

Dette kurset er et kickoff i å bli bevisst på iboende ressurser.

Dette er ikke et malekurs, men maling blir brukt som et verktøy i din egen personlige utvikling. Det forutsettes derfor at du er selvgående i forhold til å male intuitivt ut fra oppgaver. Om du ikke er det, anbefales det at du tar "Intuitivt Malekurs Del I" først.

Guidede meditasjoner,  kanalisering til gruppen og til deg personlig, vil være utgangspunktet for disse to spennende dagene.  Max 4 deltakere

Hjertelig Velkommen!

Tilbakemeldinger fra tidligere Kursdeltakere

"Jeg har lært kjempe mye! Ved å kombinere meditasjon, maling og kanaliseringene, så har jeg fått åpnet opp noen nye dører i meg selv, dører jeg har vært på leting etter. Det blir spennende å se hva som skjer videre nå fremover".

"Avslappet fin atmosfære med god stemning. Har hatt stor glede og læring av kanaliseringene og fikk en ny opplevelse i malingsteknikken. Flott kurs"

"Jeg har hatt utbytte av dette kurset for uvikling av meg selv videre i livet og for å bli mer kreativ med maling. Samtidig har jeg møtt personer på kurset som jeg følte meg på bølgelengde med. Takk for at du tar i mot oss og gir oss dette"

"Jeg har fått en stor trygghet på at selv om jeg er "alene", er jeg ikke det. Nå vet jeg at jeg har mange hjelpere i forhold til malingen min og andre områder i livet".

"Fått gjort mer ut av malingen min med meditasjon, tenker med over budskap med bildene mine. Blitt kjent med nye folk og jobbet med meg selv"

Ellen Haavik 06.08.2018 11:56

hei, jeg ønsker å delta på kurset " Din indre visdoms mester". Holdes det kurs i høst? eventuelt når og hva koster det?
Mvh Ellen Haavik

Rigmor Winther 08.08.2018 18:59

Hei! Hyggelig at du har funnet veien til mine kurs. Jeg holder ikke dette kurset nå i høst. Men jeg har satt opp intuitive malekurs og grunnkurs i Vedic Art.

Nyeste kommentarer

26.07 | 17:19

Hei! Så hyggelig at du har funnet veien til mine malekurs. Jeg er us...

18.07 | 14:06

Hei! Holder du grunnkurs i intuitiv maling i Trondheim i løpe av høsten? M...

29.07 | 10:59

Veldig hyggelig at du kom innom og ga meg den bekreftelsen jeg tre...

08.07 | 12:13

Bildene dine lyste opp lokalet i Orkanger. Ga god energi. Likte den p...