Intuitiv Billedkunst

Intuitive Malekurs

Intuitivt Malekurs Del I "Gjenoppdag din Ubegrensede Skaperkraft og Skaperglede.

"Hulderskog"

Kurset er er i utgangspunktet tenkt for de som aldri har tatt i en pensel, men som har lyst til å male. Det er derfor en hjelp til å komme i gang rent praktisk, men og hjelp til å få fram den intuitive kilden som allerede bor i oss:)

De som har malt litt før, men ikke intuitivt, vil også ha utbytte av kurset. Og for mange som har opplevd "maletørke" og stått fast i malingen sin, har dette kurset vært forløsende.

 Kursenes hovedformål er altså å igjen komme i kontakt med den utømmelige og kreative kilden som bor i oss alle og finne igjen vår skaperglede og skaperkraft som vi er født med.

Det er aldri for sent å begynne å male og alle kan lære å male!

Her er det bare en fordel å aldri ha malt før;) så ingen forkunnskaper er nødvendig!

Kurset går på to påfølgende ukedager kl  18-22 eller en helg.


Neste kurs: se fanen kursdatoer

Hjertelig Velkommen inn i fargenes og den intuitive verden igjen!

Intuitivt Malekurs Del II: "Påfyll av Kreative og Intuitive Maleteknikker"

Dette intuitive malekurset, er for de som har tatt intuitivt malekurs del I og ønsker nye kreative teknikker for å male intuitivt.

Kurset går to påfølgende kvelder kl 18-22 eller en helg.

Tilbakemeldinger fra tidligere Kursdeltakere

"Stor inspirasjon til å gå utenfor min komfortsone. Artig å lære noe nytt, godt å være her, stresser ned og tenker ikke på annet enn selve maleprosessen, jeg kommer til å fortsette med malingen! Ekstra bonus med mediteringen, jeg storkoste meg hele tiden. Takk for at du skrev noen ord til hver av oss".

"Har fått mange ideer til å starte opp med å male, uten forkunnskaper, talent eller prestasjonspress. Åpenhet for å la bildet jeg lager fortelle meg noe tilbake. Fin ro i gjennomføringen av kurset og behangelig stemning".

"Å komme i gang med farger , livsenergi og glede. Å overgå prestasjonsangst som ikke ble et eneste tema. Forståelse av en større helhet med en intuitiv "pensel".

"Veldig fint lagt opp, trivelig ramme og inspirerende innføring i malingens verden".

"Jeg har hatt stor utbytte av kurset og føler at jeg har fått frem det kreative i meg. Det var over all forventning og jeg vil fortsette med maling!"

"I løpet av kurset har jeg lært mye om meg selv. Jeg har fått smak på det å male og kommer helt sikkert til å fortsette. Jeg har lært å gå inn i meg selv og følge intuisjonen min i stedet for å planlegge nøye. Det var godt å ikke føle på den trangen jeg ofte har til å gjøre alt perfekt. Jeg likte veldig godt meditasjonen før vi startet med å male og jeg følte at det ga meg mye".

"Det har vært morsomt og lærerikt, spesielt det at det ikke ha vært noen regler og ikke noe å prestere. Jeg har fått inspirasjon og glede utav kurset. Artig å få prøve ut forskjellige teknikker og se på resultatene som ble på så kort tid. Fantastisk flott med en kanalisering til hver og en !!"

"Jeg har lært å male!! På to kvelder !!!"

Praktisk Informasjon

Hege Forseth 01.03.2017 12:32

Hei! Skal dere holde et slikt kurs (intuitivt malekurs del I) i Trondheim ila den nærmeste tiden? Vi er to damer som er veldig interesserte her

Rigmor Winther 01.06.2017 08:00

Hei!
Det blir intuitvt malekurs del 1 over to kvelder. 19. og 20 juni kl 18-22.
Samme kurset holdes også 28. og 29. august.

Nyeste kommentarer

26.07 | 17:19

Hei! Så hyggelig at du har funnet veien til mine malekurs. Jeg er us...

18.07 | 14:06

Hei! Holder du grunnkurs i intuitiv maling i Trondheim i løpe av høsten? M...

29.07 | 10:59

Veldig hyggelig at du kom innom og ga meg den bekreftelsen jeg tre...

08.07 | 12:13

Bildene dine lyste opp lokalet i Orkanger. Ga god energi. Likte den p...